Download Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji MP3

Uploaded on: 06 Nov 2019
Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Taiwan Ninggal Janji

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 09 Sec
Views : 244.4K
Size : 6.65 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
7okztLgJCSSGN9ElFt5iYn0QUvxPz2jmm5ZJWPCY