Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes MP3

Uploaded on: 06 Feb 2020
Syahiba Saufa - Ngenes

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Ngenes di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Ngenes

Artist : HP Music
Duration : 04 Min 12 Sec
Views : 4.4K
Size : 5.87 MB

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngenes

Mbiyen sayang ning aku
Tresno ning aku
Jare ora iso yen urip tanpo aku
Nanging saiki bedo sayangmu wis sirno
Jek dadi pacarku kowe nyanding wong liyo
Aku ngenes…… Aku ngenes…

Saiki kowe lungo disaat aku butuh
Kowe ra ono, kowe ra ono
Opo kowe ora kangen?
Opo tresna kowe wis ganti?
Karo wong liyo, karo wong liyo
Sak liyane aku

Sak liyane aku
Sak liyane aku


TAGS:
syahiba
syahibasaufa
syahiba ngenes
ngenes
lagu indonesia
lagu indonesia 2020
lagu jawa
lagu bahasa jawa
lagu jawa 2020
lagu jawa terbaru
lagu dangdut
lagu baru 2020
lagu dangdut 2020
dangdut koplo
dangdut koplo terbaru
dangdut koplo 2020
lagu dangdut koplo
lagu dangdut koplo 2020
lagu lagu dangdut
lagu ngenes
ngenes syahiba saufa
lagu dangdut jawa
Gb0T8WyldhVunZpDJsdwwQMWI24c4Im4iJl6Z0IT