Download Lagu Nella Kharisma - Jalir Jangji MP3

Uploaded on: 06 Feb 2020
Nella Kharisma - Jalir Jangji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Jalir Jangji di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Jalir Jangji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Jalir Jangji

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 42 Sec
Views : 278.3K
Size : 6.17 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Jalir Jangji

Teu lami sasasih deui
Asih urang bakal ngahiji
Teu weleh dianti-anti
Bakal nyorang laki rabi

Awas ulah robih deui
Komo deui rek jalir jangji
Estu cinta ukur hiji
Nepi ka dijemput pati

Nya abdi sareng salira
Pada pada mikacinta
Susah senang sesarengan
Pait manisna duan

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat nganyenyeri

Ulah jalir jangji
Ulah jalir jangji
Komo deui aya niat gaduh deui

Kadeudeuh nu urang
Kaheman keur urang


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
nella kharisma
jalir jangji
Milady Record
mp3
music
kr7ItNlKAusg2zrTtbQ9Rkvyz7VVn38DgOgDIUAI