Download Lagu Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio MP3

Uploaded on: 03 Jan 2020
Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio

Download Lagu Gratis Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Anggun Pramudita , Download Lagu Download Lagu Ojo Di Sio Sio

Artist : Anggun Pramudita
Duration : 04 Min 04 Sec
Views : 205.9K
Size : 6.15 MB

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Ojo Di Sio Sio

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

ati wes kadung demen
ojo di gawe loro
welas hang sun duweni
yo mung kanggo riko

mulo aran wong kangen
koyo ombak ring segoro
pasang surute asmoro
sing ono hang ngiro

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
ojo di gawe loro
mergo tinggal riko

kadung ati iki wes welas
kadung ati iki wes sayang
hang ono nong ngarep riko
ojo di sio sio


TAGS:

mT6x2BfPpXTNz5xE1dYt2k1RJ7i5NvDYKnOjZrcS