Download Lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo MP3

Uploaded on: 05 Jan 2020
James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

Download Lagu Gratis James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa , Download Lagu Download Lagu Sing Ono Liyo

Artist : James Ap Feat. Syahiba Saufa
Duration : 03 Min 58 Sec
Views : 127.6K
Size : 5.33 MB

Lirik Lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

sun simpen aran riko
ring njero ati
endahe roso nyang riko
sing mari - mari

kepingin seru nduweni ono welase
kreteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

kepingin seru duweni ono welase
krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo


TAGS:
Samudra
Official
Syahiba
Saufa
Alvi
Ananta
Melon
Music
Samudra Record
2020
mp3
indonesia
indonesian
lagu
musik
music
jN2NoXFh2o2ADCehPVSTm8CmbBydxBy27BQtdM0B