Download Lagu Happy Asmara - Sing Tenang MP3

Uploaded on: 13 Feb 2020
Happy Asmara - Sing Tenang

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Sing Tenang di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Happy Asmara - Sing Tenang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara , Download Lagu Download Lagu Sing Tenang

Artist : Happy Asmara
Duration : 03 Min 30 Sec
Views : 0.9M
Size : 5.05 MB

Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tenang

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang


TAGS:

I5DHcL3G1OTGDygSJXV085i5iDsNaeZzhuGUAPod