Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane MP3

Uploaded on: 10 Feb 2020
Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Tak Duduhi Dalane

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 19 Sec
Views : 420K
Size : 5.94 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

kesel atiku ngerasakke awakmu
kabeh sing tak karep saiki wis ilang
eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
nanging tresnamu mung manis neng lambe

mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu


TAGS:
Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL]
H. W Konko
official nella kharisma
Tak Duduhi Dalane
Nella Kharisma
Jaran Goyang
Dangdut
Koplo
Pop Indonesia
Diva
Nella Lovers
Ambyar
KHRPlmDfVjYnIvSDoG4ZRl6gnA6EVsL01DuISAT3