Download Lagu Nella Kharisma - Janji Terakhir MP3

Uploaded on: 14 Jan 2020
Nella Kharisma - Janji Terakhir

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Janji Terakhir di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Janji Terakhir Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Janji Terakhir

Artist : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 37 Sec
Views : 1.5K
Size : 6.12 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Janji Terakhir

bebasane gelang alit manggon driji
sliramu opo pancen uwes lali
lali prasetyane, naliko semono
ora gawe juwo, ora gawe kuciwo

pepindone koyo kembang arum dalu
wangine tresnaku marang sliramu
opo to salahku, opo to dusoku
jebul mentolo ninggal aku

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakal kebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono petenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urep iki

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakalkebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamisroso atiku koyo diiris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono pethenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo diblenjani
nelongso kebangeten urip iki
nelongso kebangeten urip iki


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
ybikDx1fmDFRyKmUIeJc3KXwyegCjLPxzoy1UCpB