Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo MP3

Uploaded on: 02 Feb 2020
Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma , Download Lagu Download Lagu Tresno Kepenggak Morotuwo

Artist : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 12 Sec
Views : 664.1K
Size : 6.87 MB

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo

Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno


TAGS:
nurbayan
Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo [OFFICIAL]
dangdut
koplo
mp3
lagu
musik
music
WljJEYxTWt2ALsUfxhY3cryymTGbISk1AdRPxCfc