Download Lagu Jihan Audy - Tiket Suwargo MP3

Uploaded on: 03 Jan 2020
Jihan Audy - Tiket Suwargo

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Tiket Suwargo di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Jihan Audy - Tiket Suwargo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy , Download Lagu Download Lagu Tiket Suwargo

Artist : Jihan Audy
Duration : 05 Min 24 Sec
Views : 261.4K
Size : 6.99 MB

Lirik Lagu Jihan Audy - Tiket Suwargo

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

YAIMAMARUSLIYASANATI
ANTA BADRULLAHIMU'TAMATI

WABIDUNYAYA WA AKHERATI
YARASULALLOHI KHUDBIYATI

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

REFF :.....................

TIKET SUARGO REGANE MURAH
NANGING ANEHE AKEH SING WEGAH 2X

TUMINDAK BECIK ANGEL LAKONE
AKRH GODANE LAN RINTANGANE
SING KUAT IMANE SLAMET URIPE

TIKET NEROKO REGANE LARANG
NANGING SING SENENG KOK PIRANG-PIRANG 2X

TUMINDAK DOSO PANCENE GAMPANG
OJO TURUTI GODANE SYETAN
SING NGAJAK MARANG KASENGSARAN


TAGS:
tiket suwargo
jihan audy
jihan audy tiket suwargo
one nada
one nada tiket suwargo
7zK6Ny1YZ3ErvWLap6MbMgGjfE0hnU2eOzjfGVre